Proteinet i kumelk er 80% kasein og 20% myseprotein og proteinpulveret er veldig populært på grunn av hvor lett det fordøyes, og god forskning som beviser at det hjelper med muskelvekst og for å miste fett.
20 studier og 918 deltakere
Troverdighet
Vurderingen er basert på kvalitetspoeng til den enkelte helsekategorien tilskuddet tilhører.
Beskytter mot inflammasjon.
Øker sjansen for å øke muskelmasse.
Ved å få nok protein er det lettere å miste fett.
Bruk Examine sin proteinkalkulator.
Når som helst hvis du ikke trener.
Hvis du trener: innen to timer etter trening.
En studie har vist at inntak av protein kan hjelpe muskelbygging og vedlikehold av muskler før leggetid.
For idrettsøvere som driver med utholdenhet kan karbohydrater sammen med protein ha en positiv effekt.
Innen to timer etter trening.
Gradvis.
Så lenge du ikke merker noen bivirkninger kan du bruke myseprotein så lenge du ønsker.
Myseprotein er en samling av proteiner som er i myse, et biprodukt som kommer av å lage ost. Når noe som kuagulerer (vanligvis renin) er tilsatt til melk, blir ostemassen (kasein) og mysen separert, og myseproteinet er det vannløselige delen av melken. Som et kosttilskudd, er det solgt som pulver med forskjellige grader av prosessering som påvirker hvor konsentrert kilden til proteinet er og hvor fort det blir absorbert.
Det er et høykvalitets, godt absorbert kilde til protein som er veldig effektivt for å sitt optimale proteinnivå. Fordelene er økt proteininntak generelt, som å styre muskelvekst i samhandling med styrketrening, å begremse muskeltap ved en lavkaloridiett, og hjelper med å ikke legge på seg for mye fett i en periode når du prøver å øke vekten. Effektene er ikke utelukkende itl myseprotein, men de vil mest sannsynlig bli mer effektive enn andre proteinkilder per gram.
Myse skader ikke leveren eller nyrene, men kan forverre skader du allerede har. Folk med skadet lever eller nyrer burde være forsiktige ved økt inntak av protein.
Merk at myseprotein er kjent som:
Myseprotein må ikke bli forvekslet med
Myseprotein blir brukt av mange, men ikke alle vet den smarteste måten å bruke det på.